Tüm Fiyatlarımıza Kdv Dahildir.
Tüm Fiyatlarımıza Kdv Dahildir.




Dijital Pazarlama Nedir?

Dijital Pazarlama Nedir?

  • Gönderiyi Paylaş:
  • 3.587

Dijital pazarlamanın işletmenize sağlayabileceği tüm avantajlardan yararlanmadan önce, temel bilgilere sahip olduğunuzdan emin olun.

 

Reklamlar ve “organik” arama sonuçları arasındaki fark

Google’ın dijital reklamcılık platformu Google Ads ile ürün veya hizmetlerinizin reklamını yaptığınızı düşünelim. Bir kullanıcı işletmenizle alakalı terimler için Google araması yaptığında, reklamınız bir reklam etiketiyle birlikte Google arama sonuçları sayfasının üst veya alt kısmında görünebilir. Reklam yerleşiminiz esasen kullanıcının arama yaptığı ürün veya hizmet için ne kadar alakalı ve faydalı olduğuna, teklifinize ve daha birkaç faktöre göre sıralanır.

Sayfanın diğer bölümünde “organik” arama sonuçları gösterilir. Bunlar, kullanıcının arama yaptığı ürün veya hizmetle doğrudan alakalı içerik barındıran web sitelerine yönlendiren ücretsiz bağlantılardır. Site, arama terimiyle ne kadar alakalı olursa, bağlantı listede o kadar yukarıda gösterilir. Alakalı web siteniz burada görünebilir ancak reklamınız görünmez.

 

Dijital reklamcılığın avantajları

Dijital reklamcılık; gazeteler, TV reklamları veya billboard’lar gibi geleneksel reklamcılık yöntemlerine kıyasla birçok farklı özelliğe sahiptir. Aşağıdaki seçeneklerden, dijital reklamcılığın gerçek bir avantajı olan ifadeyi seçin. Doğru cevap seçildiğinde, Google Ads’in işletmeniz için yararlı olabileceği daha fazla yöntem gösterilir. 

 

Dijital Reklam Alanında Profesyonel Bir Şekilde Yardım Almak İçin Webim Go İletişime Geçebilirsiniz. 

Hosting Satın Al

En Güçlü ve Güvenli Hosting Sahibi Olun. "Siteniz Işık Hızında Açılsın"


Webim Go BTK Onaylı Yer Sağlayıcıdır.
İNCELE
Destek Al

İşiniz İçin En İyi Çözüm Ortağınız Olmaya Hazırız.

TEKLİF AL